SKVELÁ PIVÁREŇ V BARBAKANE
Otvorili sme pre vás tretiu Klubovňu v poradí, tentokrát v priestoroch historickej budovy Barbakan. V Bystrickej Klubovni nesmie chýbať dobré pivo, skvelé jedlo a úžasná atmosféra.
Design a interiér
Tretia – Bystrická Klubovňa je tu pre vás s veľkosťou 290m2, k dispozícii je 150 miest na sedenie v interiéri, 100 miest na letnej terase. Interiér je prepojený tak s históriou mesta Banská Bystrica ako aj so samotným Barbakanom. Svoje miesto vo výzdobe Bystrickej Klubovne dostali banícke artefakty, historické fotografie, fotografie z SNP.
Priestor Bystrickej Klubovne je pripravený pre kopec dobrých ľudí. Zabávať sa môžete pri dobrej hudbe v priestore pre kapely, nesmie chýbať ani „športové“ vyžitie a tak tu samozrejme nájdete okrem príjemného posedenia aj stolný futbal, šípky a veľké LCD obrazovky.
Lokalita
Bystrická Klubovňa sa nachádza v úplnom centre Banskej Bystrice, na Námestí Štefana Moyzesa. Preto dúfame, že budeme blízko všetkým Bystričanom, ktorí k nám zavítajú.
Naše pivo
V Klubovni si môžete vychutnať viac ako šestnásť druhov piva. Pracne čapované, výberové belgické a anglické až po našu špecialitku – tankový Zlatý Bažant 12˚, ktorý nikde inde na Slovensku nedostanete. S kumštom varený Zlatý Bažant pre vás varia odborníci, ktorých vášeň pre pivo a skúsenosti nedokáže nahradiť žiaden moderný prístroj.
Navyše ponúkame aj naše unikátne vlastné pivo Klubovňácku 11°. Uvarili sme ho aj s vami! Aby sme zistili, aké pivo chcete v Klubovniach piť, spravili sme veľký pivný prieskum. Na základe výsledkov sme uvarili tri vzorky. A potom sme vylepšovali, upravovali, ochutnávali a uvarili ďalšie tri. Tie už ochutnávali, porovnávali a vyberali z nich tú najlepšiu odborníci zo sveta piva spolu s vami, našimi zákazníkmi a vernými milovníkmi piva. Výsledkom je Klubovňácka 11°. Pivo, ktoré môžete ochutnať iba v našich Klubovniach.
Na každom kroku udržujeme pivo pri ideálnej teplote 7 – 10˚C. na to nám slúži moderná a transparentná tankovňa a sudovňa, t.j. presklená chladiacia miestnosť, v ktorej sú zabezpečené ideálne teplotné podmienky pre pivo.
Naše jedlo
Našou túžbou je pripravovať chutné a kvalitné jedlo. Preto sa o kuchyňu a vaše chuťové poháriky bude starať jeden z top slovenských šéfkuchárov, Tomáš Sika.
Čo môže byť lepšie k pivu ako poriadne grilované dobroty? Skúste rebrá, krídelká alebo koleno. A ako prílohu napríklad čerstvý chlieb z našej pekárne. Veď čo iné!
Alebo taký paprikáš z kuracieho stehna s maslovými haluškami a s pažítkou? Prisahali by ste, že v kuchyni ho práve uvarila Vaša babička.
Určite vyskúšajte! Veríme, že si Klubovňu obľúbite rovnako, ako sme si ju obľúbili my 🙂
Na zdravie, dobrú chuť a príjemnú zábavu!
Zdroj : Bystrická Klubovňa